1.sals rejser

Jeg tilbyder også at guide dig på en ”rejse” der fører dig på 1.sal.
Det nogle kalder en livet mellem livene rejse.
Min erfaring med den type sessioner er at det ikke behøver at være en rejse til mellem 2 jordiske liv, men at jeg kan bringe dig på 1.sal lige nu og her, hvis din skytsånd tillader det.
Derfor kalder jeg det for en 1.sals rejse.

Jeg bruger udtrykket 1.sal om det sted vi befinder os, når vi forlader vores krop og som sjæl tager hjem til vores åndelige familie. På 1.sal gør vi os klar til igen at skulle ned på jorden i en menneskekrop og samle nye erfaringer til os – de erfaringer vi som sjæl gør til læring, når blot vi tager dem til os.

På 1.sal indgår vi en aftale/kontrakt med vores øverste vejleder (vores skytsengel). I den aftale vil der typiske stå hvilke erfaringer vi nu skal ned og have, om vi skal være mand eller kvinde og hvem vi tager med os på rejsen fra vores åndelige familie og om vi skal møde nye spændende sjæle.

En 1.sals session/rejse er en meget spirituel oplevelse, hvor det er meget vigtig at slå logikken/forståelsen fra, endnu mere vigtig end i en tidligere livs rejse. – det der kan opleves på 1.sal kan til tider være svært at forholde sig til og nogle gange direkte uforståeligt, men hvis du giver dig selv lov til at lade oplevelsen arbejde i dig, vil den langsomt sætte sig på plads.

Hvad kan du så opleve i en 1.sals session?
Andre der laver livet mellem livene eller hvad de nu kalder en 1.sals rejse, har ofte en bestemt dagsorden for hvordan rejsen skal gå. – det har jeg ikke. Som guide sætter jeg mig selv til siden, dvs at jeg ikke har en forudbestemt tanke om hvad der skal komme. 
Du vil f.eks kunne møde nogle fra din åndelige familie, måske din skytsengel.
Du vil nogle gange kunne møde nogle du har kendt som er taget over på den anden side.
Du vil kunne komme til at se din ”aftale/kontrakt” og få klarhed over hvad du skal i dette liv.
Du vil kunne komme foran tribunatet af åndelige vejledere og få råd og vejledning.
Du kan evt komme i ”katedralen” eller på ”engen” hvor dine vejledere venter på dig.
Men jeg vil aldrig præge dig i en bestemt retning, det vil til enhver tid være dig der fortæller hvad der sker.

En 1.sals rejse kombineres ofte med en tidligere livs rejse.

Lukket for kommentarer.