Ofte stillede spørgsmål

Jeg vil på denne side løbende samle nogle af de spørgsmål jeg ofte får i forbindelse med regression – tidligere liv rejser.

Kan alle rejse?
Jeg har haft nogle få som ikke har kunnet rejse, så svaret er Nej – det er ikke alle der kommer afsted. Årsagerne kan være flere, men har man meget store forventninger til at skulle opleve noget bestemt eller et meget stort ønske om at møde bestemte personer, kan det være en hindring. Det bedste er, at komme helt afslappet uden specielle forventninger til rejsens indhold. Det er også vigtigt at slå logikken fra, tænker du for meget med din logiske sans, så kan du også spænde ben for din oplevelse.
Kommer du ikke afsted, har jeg nogle redskaber som du vil få med hjem, så du kan øve dig, og så prøver vi igen efter et par uger. Kommer du ikke afsted er det ikke metoden eller mit arbejde der svigter, så er det bare sådan det er – Ikke alle skal rejse!
Har du fysiske skavanker, smerter, stivhed osv sådan at du ikke kan ligge afspændt og afslappet – så er der også en risiko for at du ikke kan rejse.
Er du over 70år, så er der desværre også relativ stor risiko for at du ikke får den rejse oplevelse du ønsker.
Jeg kan desværre ikke udstede nogen garantier, og uanset om du kommer afsted eller ej, så koster sessionen (din tid hos mig) det samme.

Kan jeg få en rejse som dem jeg har set i TV-serien “På Rejse med sjælen”?
Nej det får du sandsynligvis ikke. Jeg arbejder ud fra de principper og metoder Rud Grandt, som var guide i udsendelserne, har sammensat, men bruger værktøjet til det det er lavet til, nemlig forløsning, forståelse og frigørelse af gamle mønstre, adfærd og tanker.

Kan min rejse dokumenteres bagefter?
Det kan jeg ikke garantere – nogen rejsende kommer til navngivne lande og byer og vises tydeligt steder, huse eller andet der kan findes bagefter – andre rejser inderholde ikke noget der bagefter kan dokumentere indholdet.
Nogle er meget gode til steder og årstal – andre får ingen melding om hvor de er eller hvilket år de befinder sig i – men fælles for rejserne er, at de indtryk du får, enten i billedform eller fornemmelse, oftest fortæller dig noget om hvor det er du befinder dig.
Hvis dit formål er at rejse for bagefter at kunne finde stedet, så skal du overveje en ekstra gang, idet der ikke er garantier for at du kan det.

Er det farligt at rejse til tidligere liv?
Nej – der er ingen risiko forbundet med at rejse. Du oplever ikke noget som du ikke allerede har oplevet, og du er fysisk tilstede hos mig under hele rejsen. – Skulle du opleve noget du finder ubehageligt, så kan jeg flytte dig væk på få sekunder. Du er ikke længere væk fra din bevisthed, end at du selv til enhver tid kan sige stop hvis det skulle blive ubehageligt.

Hvem må ikke tage på en regression/sjælerejser?
Du skal helst være i rimelig psykisk balance. Du må ikke rejse hvis du er tungt medicineret af antidepressiv medicin, er maniodepressiv, har skizofreni eller andre tunge psykiske lidelser. Du bør heller ikke rejse hvis du har borderline, eller spiseforstyrrelser.
Du må ikke have taget store mængder af sløvende medicin eller alkohol når du skal rejse.
Du må heller ikke rejse hvis du indenfor de sidste 3 måneder har tage halugener som hash, ekstacy, kokain eller andre narkotika – Herunder Ayahuasca eller andet der minder om det.
Har du et stort alkohol forbrug skal du helst heller ikke rejse – du bør være “clean” først.
Er du gravid efter 8måned anbefaler jeg heller ikke en rejse. Ej heller hvis du lige har født.
Du skal være ærlig, ikke mindst overfor dig selv omkring disse ting, da du ellers har den risiko at du ikke får noget ud af din tid og penge.
Er du i tvivl så kontakt mig om det inden du kommer.

Kan jeg få varige mén efter en rejse?
Nej hverken fysisk eller psykiske negative varige mén Jeg vil anbefale dig at følge de aftaler vi laver efter rejsen og du følger de råd jeg vil give dig. Du skal arbejde videre efter rejsen med din proces. Gør du ikke arbejdet, så får du blot ikke den effekt som en rejse kan have – der er ingen risiko.

Jeg er under 18år – kan jeg få en session?
Hos mig skal du helst være fyldt 21år for at få en session.
Mit ønske er, at du skal være klar til at rejse, og det er man ikke som “barn” – heller ikke som “stor teenager” – Er du mellem 18 og 21 år – så kan du kontakte mig, så vi kan få en telefonsnak om hvor du står og hvad der er din grund til at ville “rejse” 

Laver du progressions-rejser?
Nej det er ikke noget jeg arbejder med. Progressions-rejser er rejser frem i næste liv og det vil jeg gerne lade vente til den tid. Mange af os har nok at forholde os til i vores nuværende liv og efter min overbevisning bliver der først lavet kontrakt på næste liv, når vi engang er færdige med det vi befinder os i. I min model eksistere næste liv slet ikke endnu, det bliver først planlagt når vores sjæl engang er hjemme på 1.sal.

Laver du “Livet mellem Livene” sessioner?
Sessioner med Livet mellem Livene kalder jeg for 1.sals rejser.
Det er såmænd ikke så meget forskel på en 1.sals rejse og en almindelig regression, og teknikken er den sammen, det er blot et spørgsmål om at bede din åndelige vejleder/skytsånd om at vise dig det jeg kalder 1.sal.
Er svaret ja, jamen så er vejen åben. Tænk godt over hvad du vil på 1.sal, de fleste finder løsning på deres nulivs udfordinger i en almindelig regression, i et tidligere jordisk liv.
Tidsforbrug og pris er det samme som ved regression/sjælerejse. – En 1.sals rejse er en mere spirituel oplevelse.

Er der forskel på en Regressionsguide og en Regressionsterapeut.
En guide og en terapeut laver det samme arbejde. Vi arbejder ud fra samme principper og metoder. Når jeg bruger titlen Regressionsguide er det fordi at det er den titel der står på mit uddannelsesbevis og jeg er loyal i forhold til den uddannelse jeg har taget hos Rud Grandt i 2011/12. Dem jeg uddanner får også et certifikat med titlen Regressionsguide, mange vælger dog at kalde sig for Regressionsterapeuter.
Der ud over er mit arbejde at guide den rejsende til forandring, guide med terapeutiske værktøjer der kan hjælpe den rejsende.

På dagen.
Du vil få den bedste oplevelse hvis du kommer uden stress i kroppen. Sørg for at du har god tid til transport og en pause undervejs hvis du kommer langvejs fra.
Jeg vil bede dig begrænse/undlade brug af parfumer, deodorant og andet med dufte – herunder duftolier, da jeg har allergi og luften i mit ”lille” rejserum nemt bliver meget tæt.
Er du ryger, så sørg for at få røget af inden du kommer.
Har du chauffør på, så vær opmærksom på, at jeg ikke kan tilbyde et venteværelse.
Det samme gælder veninder eller andre som du eventuelt gerne vil have med på turen.
Det er udelukkende “dig” og undertegnede der er sammen under sessionen

Kørselsvejledning:
Er andet ikke aftalt mødes vi her: Søndertoften 54, Hald, 7840 Højslev.
De fleste GPS finder min adresse meget nemt.
Kør til SPAR købmanden midt i Hald og den vej ind på Søndertoften.
Der er spærret via Kertevej.

Lukket for kommentarer.