OH-kort læsning

OH-kort sættet består af 88 ordkort og 88 billedkort, som når de bruges til tolkninger lægger op til refleksion og dialog omkring udfordringer og problemstillinger.

Virker OH-KORT? – Ja, det gør de. Kortene er et værktøj til at komme videre med sit liv og kan fortælle om hvor du er på vej hen, hvad resultatet kan blive, hvad du kan gøre for at påvirke situationen.

Ud over kortene bruger jeg også min egen sansning i læsningerne, en sansning der gennem årene er blevet stærkere og kraftigere og mange spørger mig idag om jeg er clairvoyant, dog vælger jeg at bruge udtrykket at jeg er sansende.

Et oplæg vil titi indeholde noget datid, nutid og muligvis noget fremtid, dog er fokus oftest på hvordan du skal forholde dig til det du står i lige nu.
Du kan også stille spørgsmål til kortene/mig.

Kortene giver nogle gange direkte forslag til løsninger og du vil blive overrasket over, hvad kortene kan fortælle dig, men husk at det til stadighed er dig, der bærer ansvaret for hvor du kommer hen i livet. Kortene kan kun guide.

Et OH-kort oplæg hos mig koster kr.600 pr. oplæg/person og varer 45-60minutter
Oplægget optages på CD som du får med hjem.

Et OH-kort oplæg i Albertslund koster kr.750 pr. oplæg/person og varer ca.60minutter
Oplægget optages på CD som du får med hjem.

Selskabslæsninger, Polterabend, Hyggedag eller en hyggeaften. Jeg kommer gerne til jer. Kontakt mig så finder vi en dag og sted og snakker om hvad det er I ønsker samt pris som afhænger af afstanden fra min bopæl. (minimum 4 deltagere)

Lukket for kommentarer.