Om mig

Michael Agerholm
Uddannet Regressionsguide i januar 2012 af Rud Grandt.

Firmainfo:
QUINTAIN v/ Michael Agerholm – CVR 33625529 

Egenudvikling:
Som så mange andre har jeg oplevet at gennemgå en “livskrise” og det satte gang i en process for mig selv, hvor egenudvikling kom i fokus.
Jeg blev certificeret NLP Practitioner og NLP Master Practitioner.
NLP (Neuro Liquistisk Psykologi) er for mig en masse små praktiske værktøjer i egen udviklingens verden.
Min nysgerrighed til det alternative guidede mig i 2009 hen til Rud Grandt og Jeg blev uddannet Regressionsguide af Rud Grandt i januar 2012, som én af de sidste tre guider han har uddannet.
I 2013 købte jeg, på Rud Grandts opfordring, eneretten til hans uddannelseskoncept/materiale, sådan at jeg nu er den eneste der i Danmark, må uddanne i Rud Grandts navn og efter hans principper og med hans uddannelseskoncept som fundament..
Jeg arbejder i dag som Regressionsguide og arrangør af mindre og mellemstore helsemesser.

Øvrig erhvervserfaring:
Ud over mit arbejde med det “alternative” har jeg været ansat som underviser ved en handelsskole og jeg har i en periode arbejdet med mennesker der har står mellem 2 job (ledige). Et arbejde der har krævet stor empati og stor forståelse for de problemstillinger der oftest er hæmmende i forhold til jobsøgning. Et job hvor den coachende adfærd og samtale har været meget vigtig.
Jeg har også været ansat som ansvarlig for reklamationerne i en større produktionsvirksomhed, hvilket kræver at man evner at se sagen fra kunden side og udvise forståelse i forhold til de problemstillinger kunden kommer med.
Ud over førnævnte har jeg efter min grunduddannelse beskæftiget mig med salg, både som almindelig butikssælger og butiksleder i detailbranchen, som account og key-account manager i IT branchen og som salgschef i en større telekoncern i Danmark.
Jeg har altid set på salg og service som “kontakt mellem 2 mennesker” hvor produktet var det mindst vigtige,men det personlige nærvær mellem sælger og kunde var det vigtigste.
Det personlige nærvær – er kilden til en god oplevelse.

Jeg har efter en længere proces valgt navnet QUINTAIN som et overliggende firmanavn.
Navnet blev valgt da det er navnet på en af mine åndelige vejledere (læs under regression). Firmaet dækker over flere forskellige aktiviteret og hjemmesider.

Har du spørgsmål til mig om mine aktiviteter, er du meget velkommen til at kontakte mig

Lukket for kommentarer.