Uddannelse som Regressionsguide

Bliv certificeret Regressionsguide/terapeut

– Kunne du tænke dig at arbejde professionelt og spirituelt med regression og sjælerejser, herunder 1.sals rejser, ud fra sikre og professionelle metoder/teknikker, afprøvet gennem mange år og hen ad vejen moderniseret og finpudset?
– Kunne du tænke dig at hjælpe klienter med at forandre uhensigtsmæssige mønstre, tanker og adfærd, altså arbejde terapeutisk med klienter?
– Kunne du tænke dig at arbejde spirituelt med sjælekontakt, åndelige vejledere m.m?

Så tilbyder jeg at uddanne dig til certificeret Regressionsguide/terapeut.

Uddannelser er en grundig praktisk oplæring i hvordan du arbejder med regression og sjælerejser på en tryg og sikker måde, baseret på den erfaring jeg nu igennem mange år har opsamlet i mit arbejde som Regressionsguide.
Uddannelsen forgår enten 1:1 med mig eller på små hold med alt i alt 2-3 deltagere.
Dette afhænger af efterspørgslen og aftales nærmere når vi snakker sammen om uddannelsen.

Jeg er selv uddannet af Rud Grandt (fra TV serien “På rejse med sjælen”) i 2012 og købte i 2013, på Rud Grandts egen opfordring, rettighederne til Ruds uddannelseskoncept, som er en del af inspirationskilden til uddannelsen. Andre inspirationskilder er Bryan Weiss, Bryan Jameson & Michael Newton samt min praktiske erfaring med over 1000 gennemførte “rejser” (pr. november 2020).

Jeg har stor undervisningserfaring og kan formidle det teoretiske og praktiske så jeg sikre læringen.

Læs mere om indhold i uddannelsen, priser m.m. i menuen herunder.

Lukket for kommentarer.